WESSLING Romania SRL

Date contact

Prezentare companie

WESSLING Romania SRL este o companie membra a unei cunoscute retele de laboratoare din Europa - WESSLING - cu sediul central in Altenberge, Germania.

WESSLING are o prezenta internationala dar trateaza atat clientii internationali cat si cei nationali si locali. In Romania ca de altfel si in alte tari din Europa suntem lideri de piata pentru servicile de analize pentru protectia mediului sau pentru alimente si furaje.

Grupul WESSLING are o experienta in domeniile precizate de peste 30 de ani fiind prezent cu peste 1200 de angajati in 30 de locatii europene. In Romania WESSLING are o experienta de peste 11 ani si un efectiv de 45 de angajati in doua locatii - Targu Mures si Bucuresti.

Punctele noastre tari sunt:

1. Independenta

2. Oferta completa de servicii acreditate

3. Calitate superioara a serviciilor

4. Experienta si performanta

5. Disponibilitate

6. Confidentialitate

Laborator Protectia Mediului

Activitatea desfasurata in cadrul laboratorului este aceea de testari si analize tehnice. Domeniul principal pentru care sunt oferite aceste servicii este protectia mediului inconjurator. Laboratorul ofera serviciile de analize fizico-chimice nu numai in domeniul protectiei mediului inconjurator, ci si clientilor pentru care metodele standard sau validate in regim propriu sunt acceptate.
In domeniul protectiei mediului inconjurator serviciile de testari si analize tehnice se identifica prin analize fizico-chimice din probe de apa uzata, apa potabila, apa subterana, apa de suprafata, probe de sol si deseu, respectiv probe de emisii, imisii si zgomot.
De asemenea laboratorul ofera servicii pentru recoltarea probelor de apa, sol si deseu.

Servicii de consultanta

Prin intermediul serviciului de consultanta va putem oferi intocmirea de lucrari si studii pentru obtinerea avizelor si autorizatiilor de mediu. Obtinerea acestora este un proces dificil, necesitand adeseori intocmirea de studii specifice si interactiunea stransa cu autoritatile de mediu. Totodata la cele mai multe studii de mediu apare necesitatea efectuarii de investigatii de teren si de laborator, serviciul pe care vi-l putem oferi prin laboratoarele noastre din Romania si din grup.

Laborator Alimente

Laboratorul Alimente va ofera o gama larga de servicii:
- analize microbiologice ale apei si produselor alimentare
- teste sanitatie
- aeromicroflora
- analize fizico-chimice pentru alimente

Parteneri vizati