SCHUSTER SRL

Date contact

Prezentare companie

Suntem aici pentru a va oferi produse si servicii de calitate la standarde europene, reprezentand parteneri consacrati in domeniul reciclarii deseurilor.

Avem convingerea ca impreuna vom gasi solutii pentru a satisface necesitatile si cerintele dvs., asigurand calitate, promptitudine, flexibilitate in adaptarea la specificul afacerii dvs. si nu in ultimul rand, profesionalism.Incepand cu anul 2011 ne-am extins domeniul de activitate prin comercializarea unei game variate de cosuri de gunoi ( cosuri industriale, de birou, pentru colectare selectiva ) pe care le puteti vizualiza si achizitiona din magazinul nostru virtual http://www.cosuri-gunoi.ro/Bine ati venit in randul profesionistilor in Tehnologia Reciclarii - SCHUSTER Oradea!Daca sunteti implicat in afaceri cu deseuri reciclabile, aveti probleme cu gestionarea deseurilor reciclabile in firma Dumneavoastra sau sunteti operator de salubritate, sunteti in locul potrivit! Avem solutii de cea mai buna calitate pentru orice pro

Profesionisti in Tehnologia Reciclarii - SCHUSTER

Daca sunteti implicat in afaceri cu deseuri reciclabile, aveti probleme cu gestionarea deseurilor reciclabile in firma Dumneavoastra sau sunteti operator de salubritate, sunteti in locul potrivit! Avem solutii de cea mai buna calitate pentru orice problema legata de deseuri reciclabile sau menajere pentru orice dimensiune a afacerii Dumneavoastra.

Suntem dealer autorizat pentru Romania al firmei Bramidan din Danemarca pentru prese verticale de balotat carton,folie ,PET,doze de aluminiu ladite de plastic si lemn.Foarte rapide si eficiente, cu consum de energie electrica foarte mic,proiectate pentru realizarea de baloti la dimensiunile ideale pentru transport eficient.

Linii tehnologice, utilaje, echipamente

Va putem oferi prese automate tip canal pentru procesarea rapida a unor cantitati mari de material reciclabil de la partenerii nostrii ABBA din Germania si Anis Trend din Slovenia. Suntem dealer autorizat pentru Romania al firmei Werner&Weber; din Austria producator de prescontainere si prese stationare pentru deseuri menajere sau reciclabile.De la acelasi partener va putem oferi statii de transfer al deseurilor, foarte eficiente ,proiectate si dimensionate conform cerintelor Dumneavoastra.

Suntem dealer autorizat al firmei Wagner din Austria producator de tocatoare pentru lemn sau plastic ,perforatoare pentru PET si desfacatoare de saci pentru statiile de sortare deseuri. Pentru reciclatorii din domeniul materialelor neferoase putem oferi mori de macinat cabluri si despicatoare de cabluri pentru orice dimensiune a cablurilor,cu actionare manuala sau electrica. Impreuna cu partenerii nostrii va putem oferi solutii pentru statiile de sortare a deseurilor indiferent de cantitatile anuale de procesat.Putem sa va oferim solutii complexe care sa includa sortarea automata a deseurilor si utilaje pentru producerea de energie electrica si termica din biogazul produs de deseurile menajere care ajung in statia de sortare. De asemenea, va putem oferi utilajele necesare pentru realizarea compostului,tocatoare mobile pentru vegetale,aeratoare,ciururi rotative.

Parteneri vizati