IRIDEX GROUP CONSTRUCTII

Date contact

Prezentare companie

Iridex Group Constructii executa in Romania Lucrari de constructii si infrastructura mediului la cel mai inalt standard de calitate.

Contribuim cu profesionalism si buna credinta la ecologizarea mediului si dezvoltarea durabila a societatii.

Iridex Group Constructii - un partener de incredere

Iridex Group Constructii face parte dintr-un grup de companii capabile sa execute proiecte mari de infrastructura, depozite de deseuri municipale si periculoase, retele de alimentare cu apa si canalizari, statii de tratare a apei, statii de epurare precum si lucrari speciale de constructii. In acelasi timp, intregul grup este cunoscut si pentru personalul calificat, pentru echipamentele si materialele de constructii prietenoase cu mediul pe care le utilizeaza.
Inca din 1990, anul infiintarii, IRIDEX GROUP a cunoscut o crestere continua a cifrei de afaceri si a numarului de angajati. Performanta grupului se bazeaza pe un management inspirat, parteneri de incredere, pe abilitatea de a se adapta la cererea pietei si, nu in ultimul rand, pe loialitatea celor peste 700 de angajati.

Recunoasterea calitatii

De-a lungul timpului, Iridex Group Constructii a fost rasplatita pentru calitatea lucrarilor executate cu numeroase trofee si premii.
Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii (ARACO), un important formator de opinie din domeniul constructiilor, a acordat mai multe astfel de premii firmei noastre pentru lucrari desfasurate pe teritoriul Romaniei.

- 2012 - ARACO - Trofeul pentru Excelenta
- Trofeul Calitatii ARACO 2012 pentru constructia unui nou depozit de deseuri municipale si constructia statiei de compostare si a celei de sortare la Tarpiu, Judetul Bistrita Nasaud
- Trofeul Calitatii ARACO 2009 pentru lucrarile de stabilizare a alunecarilor de teren, punerea in siguranta, modelarea si ecologizarea zonelor afectate la cariera Slanic Nord, Judetul Arges.
- Trofeul Calitatii ARACO 2005 pentru lucrarile de inchidere a depozitului de deseuri periculoase si constructia unuia nou la S.C. Terapia Cluj-Napoca S.A.

Certificari

Iridex Group Constructii detine certificari din partea urmatoarelor autoritati:

- Comisia Nationala pentru Controlul Activitatilor Nucleare
- Agentia Nationala pentru Resurse Minerale
- Ministerul Apararii - Comandamentul Logistic Intrunit
- Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice

Iridex Group Constructii este membru in urmatoarele asociatii:

- Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii
- Societatea Romana pentru Geotehnica si Fundatii
- Asociatia Romana de Mediu
- Asociatia Internationala a Instalatorilor de Geosintetice (IAGI)

In acelasi timp, Iridex Group Constructii are implementat Sistemul de Management Integrat Calitate, Mediu, Sanatate si Securitate Ocupationala, conform standardelor in vigoare:
SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005, OHSAS 18001:2008 precum si Sitemul de Management al Securitatii Informatiilor conform standardului ISO / IEC 27001:2005 .

Parteneri vizati