GLOBAL INNOVATION SOLUTION

Date contact

Prezentare companie

GLOBAL INNOVATION SOLUTION (G.I.S.) a fost infiintata in iunie 2013. Echipa noastra experimentata ofera asistenta in cercetare, dezvoltare, inovare precum si consultanta in variate domenii ca si: eficienta energetica, energii regenerabile, managementul deseurilor, energii alternative si analize fizico-chimice. G.I.S. este implicata intr-o serie de proiecte europene de calibru pe axa Horizon 2020 privind sistemele de stocare a energiei, managementul deseurilor, fitoremediere si detectarea de la distanta a poluantilor din sol, aer si apa. Un alt domeniu de activitate al companiei noastre il reprezinta participarea la licitatii pentru contracte de achizitii publice din domeniul protectiei mediului si energeticii pentru achizitionarea serviciilor de consultanta si asistenta tehnica din domenii precum: apa/apa uzata, inginerie chimica, gestionarea deseurilor, inginerie energetica si analize de laborator.

Scurt istoric

SC. GLOBAL INNOVATION SOLUTION SRL (G.I.S.) a fost infintata infiintata in anul 2013. Compania are in prezent un numar de 15 angajati si se afla intr-o contiua dezvoltare.
In Aprilie 2014 G.I.S. a obtinut acreditarea pentru a intra in Registrul National de Elaboratori de studii pentru protectia mediului, aprobat de Ministerul Mediului, pentru urmatoarele categorii de studii:
*Raport de mediu (RM)
*Raport privind impactul asupra mediului (RIM)
*Bilant de Mediu (BM)
*Raport de amplasament (RA)
*Raport de securitate (RS)
*Evaluare adecvata (EA)

Compania noastra este certificata conform standardelor ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001 si ISO 27001.

Participare la licitatii de achizitie publica

Global Innovation Solution SRL participa la licitatii de achizitie publica pentru contracte din domeniul protectiei mediului si energeticii pentru achizitionarea serviciilor de consultanta, asistenta tehnica si supervizarea lucrarilor din domenii precum: apa/apa uzata, remedierea si ecologizarea siturilor contaminate, gestionarea deseurilor, inginerie energetica.

Global Innovation Solution este interesata de colaborari atat la nivel national cat si international cu diferite societati care activeaza in domeniul protectiei mediului.

Analize de laborator

Global Innovation Solution ofera analize in urmatoarele domenii: apa, sol, aer, deseuri.

1.Monitorizarea parametrilor calittatii apei uzate si a apei potabile
* Determinarea continutului de azot total
* Determinarea turbiditatii
* Determinarea reziduului total, uscat la 105 grade Celsius
* Determinarea pH-ului, a conductivitatii electrice si a duritatii totale a apei
* Determinari microbiologice
* Modernizarea si retehnologizarea statiilor de epurare a apei uzate si a statiilor de tratare in vederea potabilizarii apei
* Proiectare si constructie retele de canalizare
* Servicii de asistenta tehnica pentru infrastructuri de apa si apa uzaa

2.Monitorizarea parametrilor calitatii solului
* Determinarea continutului de metale grele din solri din namolurile rezultate prin epurare
* Determinarea continutuluii de nutrienti
* Determinarea continutului de hidrocarburi din sol
* Determinarea continutului de insecticide organoclorurate din sol
* Determinarea pH-ului si a conductivitatii solului

3. Servicii de monitorizare si control a calitatii aerului
Monitorizarea compusilor organici volatili in interiorul cladirilor
* Monitorizare emisii compusi cancerigeni
* Monitorizarea concentratiilor de pulberi in suspensie: PM10 si PM2,5, pulberi sedimentabile si pulberi totale
* Monitorizarea emisiilor de dioxid de carbon si a gazelor toxice in zonele industriale si evaluarea calitatii aerului in interiorul cladirilor
* Sisteme de monitorizare continua la cosuri a gazelor de ardere, COV-uri si pulberi
* Analizoare de gaze de ardere
* Analizoare de COV-uri
* Analizoare de pulberi

4. Planificarea, gestionarea si efectuarea activitatilor de analiza, monitorizare si decontaminare a siturilor poluate ca urmare a unor activitati industriale
* Minerit si Metalurgie
* Industria chimica
* Industria petrolului, caracterizata prin mai multe tipuri de situri (puturi de extractie, depozite de petrol, statii de distributie carburanti, rafinarii, iazuri etc), fiecare avand un impact specific asupra mediului
* Depozite vechi de pesticide
* Industria de prelucrare a metalelor

5. Monitorizarea poluantilor proveniti din deseuri industriale si / sau orasenetti
* Determinare continutului de metale si metale grele
* Determinarea continutului unor bifenili policlorurati
* Determinarea concentratiei de cianuri totale con*inute in deseuri
* Determinarea concentratiei de carbon organic total TOC, carbon organic dizolvat DOC, carbon total TC, carbon anorganic total TIC
* Determinarea concentratiei de fenoli

6.Monitorizarea si intocmirea de rapoarte privind poluarea fonica pentru diferite activitati
* Se realizeaza masuratorile de zgomot in interiorul si exteriorul amplasamentelor, in diferite puncte, fie la sursa, fie la limita amplasamentului, cu echipamente omologate (sonometru) si se realizeaza o serie de calcule pentru determinarea nivelului de siguranta.

7. Realizarea studiilor si incercarilor fizico-chimice necesare pentru operatiuni de vanzare / cumparare a unei proprietati

Consultanta

1. Tratarea si epurarea apei
-Global Innovation Solution livreaza servicii din intregul lant al sectorului de apa, de la captare pana la epurare.

2. Monitorizarea si remedierea siturilor contaminate
-Decontaminarea solurilor poluate din zonele platformelor industriale.
-Consultanta, management si decontaminare a depozitelor de deseuri neconforme, a depozitelor inchise de produse petroliere, a batalurilor etc.

3. Managementul de?eurilor
-Sistemul integrat de management al deseurilor poate oferi clientilor nostri eficienta economica sporita si o mai buna gestionare a deseurilor.

Cercetare si inovare

1.Echipa de cercetare
GIS ofera servicii de calitate superioara, echipa avand in componenta personal de inalta calificare: 3 ingineri cu specializare in ingineria mediului, 2 ingineri cu specializare energetica industriala, 3 ingineri cu titlu de doctor in domeniile: eficienta energetica, surse alternative de energie, protectia mediului si inginerie chimica. De asemenea, echipa GIS are in componenta si 2 juristi cu experienta in protectia mediului si in politicile energetice.
Echipa GIS colaboreaza cu experti din universitati si institute de cercetare cu renume: Universitatea Politehnica din Bucuresti, Institutul de Cercetari pentru Pedologie si Agrochimie, Institutul de Studii si Proiectari Energetice, Tecnalia Fundacion Research and Innovation, RIVM (Olanda), Centrul de cercetare BIOTEHGEN. Expertiza multidisciplinara permite societatii s? desfasoare activitati variate, incepand cu participarea la licitatii publice pentru achizitia de servicii, asistent? tehnica in proiecte de cercetare, dezvoltare, inovare si consultanta pe o varietate de domenii.

2.Implicarea GIS in Proiecte Europene
GIS este implicata intr-o serie de proiecte europene pe axa Horizon 2020 privind sistemele de stocare a energiei, managementul deseurilor, bioremediere, fitoremediere si detectarea de la distanta a poluantilor din sol, aer si apa.

3.Proiecte Nationale de Cercetare si Inovare
GIS particip? la proiecte variate de cercetare si dezvoltare nationale, punand in valoare laboratorul performant de care dispune, expertiza angajatilor si colaboratorilor.
GIS detine un laborator performant dotat cu echipamente de ultima ora, printre care un Gaz Cromatograf produs de Agilent si dotat cu un Thermal Separation Probe. GIS a utilizat pentru prima data in Romania acest dispozitiv capabil de a extrage hidrocarburile direct din faza solida, fara a fi necesara extractia acestora in solvent.

Parteneri vizati