CON-CYN GEO-CONSTRUCT

Date contact

Prezentare companie

CON-CYN GEO-CONSTRUCT este o companie de constructii cu expertiza in proiecte industriale si civile. Suntem totodata importator direct si distribuitor autorizat de materiale geosintetice.

Avantajul nostru competitiv este sistemul integrat de servicii pe care l-am dezvoltat, ce consta in consultanta tehnica in alegerea solutiilor optime pentru fiecare tip de lucrare, furnizarea de materiale geosintetice la cel mai bun raport calitate-pret, asistenta tehnica si punerea in opera.

Viziune

Viziunea companiei noastre este sa furnizam materiale si servicii de calitate, pentru a ne mentine angajamentul de a fi un partener de incredere pe termen lung atat pentru clientii nostri, cat si pentru mediul inconjurator.

Detinem echipamente performante, echipe specializate si o bogata experienta in realizarea lucrarilor de constructie depozite de deseuri, inchidere depozite neconforme, ecologizare iazuri de decantare, impermeabilizare fundatii constructii speciale, bazine de retentie ape pluviale si rezerva PSI si a lucrarilor de infrastructura si a constructiilor civile.

Contribuim cu profesionalism si buna credinta la ecologizarea mediului si dezvoltarea durabila a societatii.

Valori

- Responsabilitatea si grija pentru mediul inconjurator. Lucrarile noastre respecta toate reglementarile legale privind protectia mediului.
- Oamenii si experienta lor profesionala reprezinta cheia succesului reflectat in rezultate excelente pentru clientii nostri.
- Profesionalismul. Flexibilitatea, dinamismul si experienta asigura excelenta serviciilor integrate pe care le oferim clientilor nostri. Detinem echipamente specializate performante pentru fiecare tip de lucrare.
- Durabilitatea. Ne dorim sa construim parteneriate pe termen lung atat cu clientii, cat si cu angajatii nostri. Ne respectam intotdeauna promisiunile si suntem preocupati in permanenta de satisfacerea cerintelor clientilor nostri.

Servicii

Compania noastra detine echipamente profesionale, materiale de calitate superioara, echipe specializate, expertiza si experienta necesare pentru realizarea urmatoarelor tipuri de lucrari:

- Constructie depozite de deseuri ecologice
- Inchidere depozite neconforme de deseuri
- Constructie iazuri de decantare
- Impermeabilizare bazine de retentive ape pluviale si rezerva PSI
- Ecologizare halde industriale
- Constructie bataluri slamuri chimice
- Hidroizolare cladiri
- Hidroizolare poduri
- Realizare fundatii constructii speciale
- Lucrari de infrastructura
- Constructii civile
- Distributie materiale geosintetice

Suntem, de asemenea, importator direct si distribuitor autorizat de materiale geosintetice. Viziteaza pagina noastra de MATERIALE.
Contacteaza-ne pentru a-ti oferi consultanta in alegerea celor mai bune solutii!

Materiale geosintetice

Punem la dispozitia clientilor nostri o gama foarte variata de materiale geosintetice de cea mai buna calitate:

- NOU! Rezervorul flexibil pentru lichide
- NOU! Membrane pentru acoperisuri
- Geotextile
- Geomembrane
- Geocelule
- Geogrile
- Geocompozite: de drenaj, bentonitice, antifisura asfalt

Parteneri vizati