Adam Design House

Date contact

Prezentare companie

Adam Design House este o firma producatoare de tamplarie PVC/aluminiu, cu o experienta de 14 ani domeniul maselor plastice si reusind prin calitatatea produselor PVC si serviciilor prompte pe care le oferim sa realizam un portofoliu impresionant de clienti.

Experienta Companiei ADAM Design House

Secretul succesului nostru?
Detinem propriul atelier de productie si oferim astfel solutii complete de vitrare pentru clientii nostri care au posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de produse si de a comanda orice fel de profil PVC pe dimensiunile dorite.

Clientii nostri pot alege dintr-o gama variata luand in considerare atat specificatiile tehnice ale fiecarui profil, in functie de modelul dorit, dar si culoarea sau accesoriile.


Ce fel de tamplarie PVC producem?
Producem usi de PVC – usi de interior, usi de exterior, usi de garaj, usi de sticla, usi osciloculisante, si ferestre de PVC – ferestre oscilante, ferestre batante, ferestre pentru balcoane sau fatade de sticla. Avem de asemenea o gama variata de accesorii: rulouri, rolete, jaluzele, obloane, sisteme de umbrire, plase de insecte, glafuri etc.

Suntem la dispozitia clientilor nostri in tot procesul productiei, asigurand masuratorile , comanda produsului, livrarea precum si servicii post livrare – servicii de mentenanta sau service, ultimul disponibil doar pentru clientii Adam Design House.


Unde sunt fabricate profilele cu care lucram?
Profilele PVC pe care lucram sunt fabricate in Germania si punem la dispozitia clientilor nostri doua tipuri de profile:

Profile PVC din gama superioara, profilele PVC Salamander:
– cu 6 camere de aer si geam termopan de 48 mm;

– cu 5 camere de aer si geam termopan de 24 mm sau geam tripan de 42 mm



Profile PVC ecologice – profile PVC Ramplast cu 4 camere de aer si geam termopan de 24 mm.
Feroneria pentru tamplaria PVC cu care lucram intregeste calitatea produselor:

feronerie tip RotoNT disponibila gamei superioare, pentru profile PVC Salamander si
feronerie tip VORNE in cazul gamei ecologice, pentru profile PVC Ramplast.

Ce garantii oferim?
Asiguram garantia calitatii atat a produselor cat si a serviciilor noastre si oferim clientilor 5 ani de garantie atat pentru produs cat si pentru servicii de mentenanta. Avem termene de livrare fixe, in functie de localitate, livram produsul in maxim 14 zile. Partenerilor nostri din toata tara le asiguram transport gratuit.


Unde ne puteti gasi?
Showroom-urile noastre din Bucuresti, Craiova, Constanta sau Ploiesti va stau la dispozitie cu solutii personalizate pentru fiecare client Adam Design House:

Bucuresti – Sector 2: 0722 967 504
?os. ?tefan cel Mare, nr. 31, bl. 29

Constanta: 0731 233 377
Bd. Tomis, nr. 220

Craiova: 0769 676 733 , 0760 502 640
Str. Petre Ispirescu, nr. 2

Ploiesti: 0722 361 214
Str. Gheorghe Doja, nr. 146

Parteneri vizati