BLUMENFIELD SCIENCE

Date contact

Prezentare companie

Blumenfield Science este centrul privat de cercetare pentru protectia mediului al companiei Blumenfield, singura companie de consultanta de mediu din regiune cu divizie stiintifica proprie.

Blumenfield Science, cuprinde 4 laboratoare de analize fizico-chimice, un laborator de monitorizare a parametrilor microbiologici si un laborator pentru determinari biologice.

Analize fizico-chimice

In cadrul centrului de cercetari Blumenfield Science realizam monitorizarea activa a factorilor de mediu pentru orice afacere, din orice domeniu de activitate. Blumenfield Science reuneste o echipa de specialisti cu experienta vasta in domeniu ce utilizeaza echipamente de ultima generatie.

In cadrul Blumenfield Science efectuam analize fizico-chimice pentru urmatoarele probe de lucru: apa potabila, apa de suprafata, apa uzata, apa minerala, sol, aer, sedimente, namoluri, deseuri, emisii.

Realizam analize pentru o gama ampla de parametrii fizico-chimici iar pentru lista completa a acestora, va rugam sa ne contactati.

Monitorizarea parametrilor microbiologici

In cadrul laboratoarelor Blumenfield Science realizam analize microbiologice pentru urmatoarele probe de lucru: apa potabila, apa de suprafata, apa minerala si alimente (produse din carne, lapte, ambalaje, furaje pentru animale).

Laborator de determinari biologice

Echipa Blumenfield Science este constant implicata in proiecte de monitorizare a biodiversitatii terestre si acvatice si in studii de evaluare adecvata a biodiversitatii. In cadrul laboratoarelor Blumenfield Science efectuam determinari asupra faunei si florei, din probele prelevate din teren de catre echipa noastra dedicata.
In plus, in cadrul centrului nostru de cercetare se efectueaza statistici de sanatate asupra biodiversitatii din areale protejate.

Cu sprijinul centrului de cercetare Blumenfield Science putem oferi servicii integrate clientilor nostri, propunand un program de monitorizare a factorilor de mediu in parametrii optimi, inca din momentul efectuarii studiului de mediu.

Parteneri vizati